Sauna-Deventer-Daarom Privé Wellness

Privé Wellness scoort beter dan massaal naakt. Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de bezoekers van een sauna liever kiest voor privé sauna. Hoewel we allen naakt geboren zijn is het niet zo vanzelfsprekend je jezelf naakt geeft! 

Of het komt door de geloofsovertuiging of een gevoel van schaamte of het wel dan niet dragen van badkleding. Iedereen die een bezoek brengt aan de Privé Sauna Deventer heeft er zijn eigen beweegredenen daarvoor.

Prive Wellness versus Openbare Sauna

Het meest bekende is en groot complex vaak in een bosrijke omgeving waar als je aan komt rijden de parkeerplaats al helemaal vol staat. Dat is vaak al niet zo’n leuk vooruitzicht te bedenken dat je met al die mensen het complex naakt gaat delen.

De rijen voor voor het inchecken en de rijen voor de kassa’s geven vaak toch een iets onpersoonlijke sfeer. En vaak wordt je ook nog niet eens vriendelijk geholpen wat ook begrijpelijk is als je al die mensen achter elkaar moet helpen.

In de jacuzzi zit je allemaal in het zelfde warme water met je blote kont, maar ook met badkleding aan deel je de bacteriën, huidvetten en misschien wel urine. Naast je wordt opgedrongen met verhalen welke je niet interesseren maak je je al druk over wie er als eerste straks eruit gaat en het trapje oploopt.

Sauna-Deventer-Bekijk Alle Voordelen van onze Privé Wellness

Bekeken voelen

In de sauna en baden kan een kritische blik van een ander (of een groepje) je ongemakkelijk laten voelen. Zeker als er net iets te lang wordt gekeken. Laat staan een opmerking wordt gemaakt.

Toch is het raar dat je vaak veel geld moet betalen voor een s.m. van attractie. Ook de behandelingen worden vaak gedaan door niet gediplomeerde stagiaires en werken een vrij standaard protocol af.

Iedereen wil gelukkig zijn en is daar op een of andere manier naar op zoek. De vraag is echter wel je dat daar gaat vinden. Genoeg uitbesteden wil nog niet zeggen je daar een goed gevoel aan over houdt.

Kosten

Vaak zie je de bezoekers na afloop verbaast kijken naar het bonnetje wat ze moesten betalen terwijl ze naar de auto lopen. De slagboom gaat alleen open als er betaald is

Het enige voordeel kan zijn je meer keuze hebt in dit soort complexen en de prijs wat lager is omdat je de faciliteiten met anderen (letterlijk) deelt.

Bekijk de Voordelen van een Prive Wellness

Bekijk hier wat andere mensen vonden van een bezoek welke gebracht aan de Privé Sauna Deventer

Schrijf notitie

×

Uw Bestelling