Prive Sauna Prive Sauna Deventer Sauna Deventer Prive

Boek een Prive Sauna met Zwembad

Sauna-Deventer-Boek een prive sauna met Zwembad

Bent u toe aan wat ontspanning en geniet u graag in een mooie ruimte? Boek dan een prive sauna met Zwembad bij Sauna Deventer. In onze sauna heeft u de keuze uit diverse behandelingen met sauna, jacuzzi en zwembad. Door een prive sauna met zwembad te boeken, gunt u zichzelf én uw partner de ultieme ontspanning. Ideaal na een drukke of intensieve periode. Uiteraard is een prive sauna met zwembad en jacuzzi ook leuk om cadeau te geven. Boek daarom nu een prive sauna bij Sauna Deventer en laad in een paar dagen weer helemaal op.

Banner-Zwebad-Sauna-Deventer_prive

“Even Heerlijk Genieten van een Onbezorgde tijd met Warm Zwembad, Jacuzzi, Sauna en een drankje”

Wat de Sauna in Deventer zo uniek maakt is dat wij een groot en warm Zwembad (22.000 liter) naast de faciliteiten als sauna en jacuzzi hebben. Dat allemaal geheel privé zonder andere gasten.
Zo voelt u zich even miljonair en kunt u bijvoorbeeld uw geliefde hiermee verassen.
Even helemaal ont stressen en genieten van alle luxe.

Sauna goed voor uw spieren

Na de Sauna even heerlijk afspoelen onder een van de twee stortdouches en vervolgens heerlijk genieten van het warme water in het Zwembad in Sauna Deventer. Het is zo goed nadien de spieren zijn opgewarmd in de Sauna om deze dan geheel onbelast te bewegen in het ruime warme Zwembad. Als dat nog niet genoeg is kunt u ook nog kiezen uit meer dan 40 behandelingen die wij aanbieden.

Wilt u tijdens uw verblijf heerlijk culinair genieten van een maaltijd? Dat kan zeker, wij hebben een Marokkaanse keuken met een keuken prinses Manal. Zei tovert heerlijke traditionele gerechten met originele Marokkaanse kruiden uit de keuken. Zo houd ze rekening met uw wensen en serveert uitsluitend halal vlees. Voor de niet vlees eters zijn er ook genoeg gerechten voor vegetariërs.

Kom Heerlijk Genieten en boek nu uw minivakantie in eigen land!

Bekijk hier wat andere mensen vonden van een bezoek welke gebracht aan de Privé Sauna Deventer

Schrijf notitie

×

Uw Bestelling